Unieke kans!

Voor het eerst in 6 jaar hebben wij een openstaande vacature voor ons keukenteam! Na negen jaar trouwe dienst gaat Johnny een andere uitdaging aan. Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe Johnny. Althans, zijn plaats in het team is intern ingevuld waardoor we op zoek zijn naar een zelfstandig werkend kok. Iemand die in een ervaren team de eerste of tweede stap in zijn/haar carrière wil zetten.

Wat maakt werken bij de Zeezot interessant? 

We houden je scherp door externe cursussen en inspirerende uitjes. Zorgen voor een goede balans tussen werk & privé met een 4 daagse werkweek, rekening houdend met sport en gezinssituatie. We zorgen voor uitdaging en voldoening door je input in onze wisselende kaart (4x per jaar), ons verassingsmenu en de specials die we buitenom de kaart verkopen. Doordat bijna alles uit eigen keuken komt is je inbreng als kok bepalend voor het avondje uit dat wij onze gasten bieden. We zetten hier een eerlijk salaris tegenover, vanzelfsprekend boven CAO.

Wat verwachten wij

  • Afgeronde mbo opleiding zelfstandig werkend kok niveau 3
  • Relevante werkervaring een pre
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: Initiatiefrijk, creatief en sociaal
  • Dat je bijdraagt aan de goede sfeer in ons bedrijf

 

Heb je vragen of interesse neem dan contact op met Linda, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15399622.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief