Een energieke & inspirerende locatie...

Brasserie De Zeezot is een energieke, inspirerende locatie voor al uw zakelijke evenementen, vergaderingen en bedrijfsfeesten. De unieke ligging aan de kust, sfeervolle ruimte en aanwezige faciliteiten maken De Zeezot de uitgelezen plek om het zakelijke met het aangename te combineren.

Afdelingsuitje organiseren of jubileum vieren?
Bij De Zeezot kunt u altijd à la carte eten met een groot gezelschap van maximaal 70 personen. Indien gewenst stellen wij een passend menu voor u samen.

Vergadering plannen?
De Zeezot beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens een zakelijke bijeenkomst, zoals een beamer en afgeschermd wifi-netwerk. De ligging op twee minuten loopafstand van het strand nodigt bovendien uit om tussentijds het hoofd leeg te maken en de creativiteit te stimuleren aan de Zeeuwse kust. Vanzelfsprekend serveren we graag een smakelijke lunch of diner, hapjes, drankjes en organiseren we met plezier een aansluitende borrel voor uw gasten na afloop van uw programma.

Heeft u andere wensen dan hier beschreven?
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie of om te reserveren neemt u contact met ons op: bel 0031 (0)118 570057 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Spaarpas
Regelmatige bezoekers profiteren per 1 januari 2016 van de voordelen van onze spaarregeling. Met onze spaarpas spaart u met elke euro die u bij ons besteedt, één punt. Voor 1.000 punten geniet u al van een gratis driegangen verrassingsdiner.